Acana Singles Yorkshire Pork 11,4 kg

769,00 kr.
Bestillingsvare
SKU
LPACA060e
Acana Singles Yorkshire Pork 11,4 kg. Hundemad.
Acana,
Mærke:
Acana Singles Yorkshire Pork 11,4 kg. Hundefoder med svinekød.

Foder til alle racer af hunde i alle aldre med svinekød, som den primære kilde til protein. Det er ikke almindeligt med et foder baseret på svinekød, så her er der en ny smag og et anderledes foder fra Acana, hvor indholdet er 50%, hvor 1/2 er friskt og sammen med urter og grønsager, giver et velsmagende hundefoder.

Acana er fra Canada og er kendt for deres høje kvalitet af de råvarer, der benyttes til deres foder og Acana Singles er ingen undtagelse.
Svinekød er et let fordøjeligt animalsk protein, så har din hund følsom overfor dens kost, så kunne Yorkshire Pork været et rigtig godt bud.

Produktsammensætning:
Protein (min): 31%.
Fedt (min): 15%.
Aske (max): 7,5%.
Fiber (max): 5,0%.
Fugt (max): 12%.
Kalcium (min): 1,2%.
Fosfor (min): 0,9%.
Omega 3 (min): 0,9%.
Omega 6 (min): 2,6%.
Glucosamin (min): 600 mg/kg.
Chondroitin sulfat (min): 800 mg/kg.
Kcal/kg: 3393.

Foderet er sammensat af følgende ingredienser:
Frisk yorkshire svin 16%, dehydreret svin 16%, hele grønne ærter, hele røde linser, frisk udbenet svinelever 6%, svinefedt 6%, frisk svinenyre 4%, friske hele mandel-græskar 4%, hele kikærter, hele grønne linser, hele gule ærter, dehydreret svine-brusk 2%, linsefiber, hav-alger 1,2% - ren og bæredygtig kilde til DHA og EPA, friske hele græskar, brun tang, frysetørret svinelever 0,1%, salt, friske hele tranebær, friske hele blåbær, cikorierod, gurkemeje, mælkebøtte, glat burre, lavendel, læge-stokrose og hyben.