Essential Foods hos Luxuspets.dk

Oprettet: September 23, 2021
Vi er rigtig glade for her hos Luxuspets.dk at være blevet certificeret forhandler af alle produkterne fra Essential Foods.

Vi tilbyder hele deres produktsortiment og her får du måltider til din hund og kat, som er fremstillet af de bedste råvarer og tilpasset din hund eller kats naturlige ernæringsbehov.

Der er et meget stort udvalg af foder til hunde og katte på markedet, så der er sikkert mange, der stiller sig selv det spørgsmål, at hvorfor skulle jeg vælge Essential Foods fremfor et andet produkt?
Måltiderne til hunde fra Essential Foods er fremstillet med råvarer i den bedste kvalitet og fokus er på din hund eller kats velvære, ved at måltiderne er tilpasset, så de giver optimal ernæring og sikrer et stabilt blodsukker, så måltidets indhold gavner og fremmer din hund eller kats velvære.

Essential Foods BOF princip er et udtryk du ikke kan undgå, når du læser og måltiderne fra Essential Foods og det står for BOF - Behavioural Optimizing Food, som går ud på at måltiderne er tilpasset hundens naturlige kost og derved stabiliserer og giver et stabilt blodsukker og høj næringsværdi. Måltiderne er med et højt indhold af fersk køb, som stimulerer hundens instinkter.

Overvejer du at skifte til et af måltiderne fra Essential Foods, så står vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, så vi er sikker på, at du får det foder, der passer perfekt til din hund.
Vælger du at skifte til Essential Foods måltider, så anbefales det at gøre det over en kortere periode, hvor det nye måltid introduceres og gradvist overtager fra det tidligere foder.
Der kan de første dage forventes at din hund har mere luft i maven og blødere afføring, hvilket er helt naturligt, da din hunds mave lige skal tilvænnes det nye måltid.

Vi giver selv vores egen hund Buddy måltider og godbidder fra Essential Foods og hans daglige måltid består af Essenial Foods the Beginning Large Breed.

Vi har prøvemåltider af alle typerne fra Essential, så det er muligt at afprøve de enkelte måltider, inden der købes en større portion og vi giver den garanti, at du frit kan returnere et måltid, hvis din hund ikke kan li det og få det fulde beløb refunderet.

Ved skift til Essential Foods måltider vil en nedjustering af den daglige fodermængde på 10 - 20% være ganske normalt og i opstarten kan der startes med en reduktion på 10% og så efterfølgende nedjustere, hvis dette skulle være nødvendigt.

Er din hund meget kræsen, så vil vi anbefale at starte op med Essential Superior Living, som har en smag de fleste hunde tiltales af. Derudover kan det være en fordel, at tilsætte en til to spiseskefulde Essential Omega 3 olie til måltidet.