Essential the Panther 1,5 kg

199,00 kr.
Bestillingsvare
SKU
LP2032
Essential the Panther 1,5 kg.
Essential Foods,
Mærke:
Essential Foods the Panther 1,5 kg. kattefoder.

Essential er kommet med deres nye måltid til katte og the Panther er et lækkert foder med en masse frisk laks og hvidfisk, som er rig på omega 3, som har en gavnlig effekt på kattens pels, så den bliver mere flot og blank.

the Panther er udviklet med henblik på 3 forskellige livsstaderier for vores katte og de er som følger.

Kastrerede / neutraliserede katte, hvor der er fokus på at skabe en god urinbalance, med en stabil pH, så chancen for urinvejsproblemer mindskes og det er især vigtigt for steriliserede katte. Endvidere har steriliserede katte en tendens til overvægt, som der også er tænkt over ved fremstilingen af the Panther, så du har lettere ved at justere mængden af foder, så det kan tilpasses individuelt til netop din kat.

Hos indekatte er der en større mulighed for at de bliver overvægtige og det skyldtes blandt andet, at kattes aktivitetsniveau er forholdsvis lavt og ens kat er inaktiv. the Panther er et godt kattefoder til katte som skal tabe sig og indeholder mindre fedt end the Jaguar, samt indeholder roemasse, som er med til at reducere mængden af hårbolde.

the Panther er endvidere et velegnet kattefoder til senior katte med en alder fra ca. 7 år, hvor deres behov for ernæring ændrer sig, hvor en ældre kat har mindre behov for kalorier og fedt i sin kost. Det anbefales derfor at man skifter fra eksempelvis the Jaguar til the Panther, hvis man har foderet sine katte med dette tidligere og de er ved at nå en alder på omkring de 7 år.

Produktsammensætning:
Laks, hvidfisk og sild: 70,0%.
Heraf frisk: +30,0%.
Protein: 44,0%.
Fedt: 12,0%.
Heraf omega 3: 3,4%.
Heraf omega 6: 0,9%.
Mineraler: 8,5%.
Fiber: 4,5%.
Vand: 5,0%.
Kalcium: 1,9%.
Glukosamin: 0,018%.
Kondroitin: 0,012%.
Kcal/kg: 3770.

Indhold: 1,5 kg.