Essential the Panther 3 kg

359,00 kr.
Bestillingsvare
SKU
LP2035
Essential the Panther 3 kg. Kattemad.
Essential Foods,
Mærke:
Essential Foods the Panther 3 kg. kattemad.

Seneste skud fra Essential Foods indenfor deres kattemad er the Panther, som er udviklet til de fleste katte og især indekatte, steriliseret katte og ældre katte over 7 år.
the Panther er et lækker måltid fyldt med frisk fisk fra laks, hvidfisk og sild, som har et højt indhold af nyttige omega 3 fedtsyrer.

Er din kat en indekat, så har de ofte en tendens til at blive overvægtige og det skyldes blandt andet, at kattens aktivitetsniveau er mindre og hvis din kat er kastreret eller steriliseret, så har de en større tendens til overvægt.
the Panther er et måltid, hvor du let kan kontrollere at din kat ikke tager for meget på i vægt og er desuden fremstillet, så foderet holder din kats urin på den korrekte pH værdi, så chancerne for problemer med urinvejene minimeres.
Derudover indeholder the Panther roemasse, som er med til at reducere mængden af hårbolde hos indekatte og er et oplagt fodervalg til din kat, når den kommer til senior alderen fra omkring 7 års alderen.
Er din kat blevet senior, så ændres dens behov for ernæring og dens kost skal gerne indeholde færre kulhydrater og fedt. Her er the Panther et godt valg og har du tidligere foderet din katte eller katte med the Jaguar, så anbefales det at skifte til the Panther, da foderet har en reduceret mængde fedt og kulhydrater.

Produktsammensætning:
Laks, hvidfisk og sild: 70,0%.
Heraf frisk: +30,0%.
Protein: 44,0%.
Fedt: 12,0%.
Heraf omega 3: 3,4%.
Heraf omega 6: 0,9%.
Mineraler: 8,5%.
Fiber: 4,5%.
Vand: 5,0%.
Kalcium: 1,9%.
Glukosamin: 0,018%.
Kondroitin: 0,012%.
Kcal/kg: 3770.

Indhold: 3 kg.