Hundefoder

Hos Luxuspets.dk har vi et sortiment af hundefoder i rigtig høj kvalitet, hvor hundefoderet er produceret af råvarer i den bedste kvalitet og din hunds måltid er specifikt sammensat, så det passer til alder, race og størrelse.
Vores hundefoder fås i flere forskellige varianter og prisklasser, så du med sikkerhed finder en smag, som passer netop til din hund.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 206

Page
2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 206

Page
2 3 4 5
Faldende orden

Hvilken type hundefoder?

At finde det helt rigtig hundefoder til din hund, kan godt være svært, da der findes rigtige mange producenter af hundefoder på markedet, så derfor er det vigtigt, at du ser på hvad din hund foretrækker at spise og om der er indhold i foderet, som du skal undgå, da din hund kan være allergisk.

Kornfrit hundefoder

Kornfrit hundefoder er blevet uroligt populært de seneste år og der debattere stadig, om det ene er bedre end det andet. Nogle mener at foderet skal være meget kødholdigt og andre mener det ikke har nogen betydning, hvis foderet indeholder en mængde korn.
Nogle producenter har udskiftet kornet i deres foder med majs, kartoffel og andre typer stivelse, som din hund ikke har godt af i større mængder.

Ser vi på hvad hunden, ville have spist under naturlige forhold, så ville hovedparten af dens kost bestå af kød og derfor være med et højt indhold af protein.
Er din hund allergisk og tåler ikke de kornholdige fodertyper ret godt, så vil et kornfrit hundefoder, næsten med sikkerhed være til gavn for din hund og et mere naturligt foder for den.

Skift af hundefoder

Når du har valgt at skifte til et andet hundefoder, så er det vigtigt, at det gøres over en periode på ca. 7 dage, så din hund kan nå at vænne sig til den nye kost og ikke får problemer med maven.
Din hund kan ved skiftet til et nyt foder få en lidt blødere afføring og luft i maven. Alt dette er helt naturligt, da hundens mave skal omstille sig til det nye foder.