Hundegodbidder

Hos Luxuspets.dk har vi et stort udvalg af hundegodbidder og hundesnacks til din hund, som er velegnet til alle lejligheder, herunder belønning under hundetræning, eller en lækker snack efter en lang og aktiv dag.
Vi har alt i dejlig bløde godbidder, tyggeben, lækre naturlige godbidder og tandrensende godbidder til din hund, så den kan hygge sig med sin godbid i længere tid.
Vis som Gitter Liste

28 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

28 varer

2 3 4 5
Faldende orden

Godbidder som belønning

Godbidder som belønning er et rigtig godt valg til din hund, når den skal lære til eksempelvis hundetræning eller til hvalpen, der skal belønnes under læringsprocessen.
Vi har et stort udvalg af godbidder og som godbid til belønning anbefaler vi små godbidder / snacks, da det er en lille godbid og ikke et måltid for din hund.
Små godbidder kan være rigtig gode til at aktivere din hund / hvalp og aktiveres dens instinkter ved eksempelvis, at ligge små godbidder rundt i haven, som din hund / hvalp skal snuse sig frem til og finde rundt omkring i haven.

Tandrensende hundegodbidder

Vi har tandrensende godbidder til hunde i alle størrelser, som holder din hunds tænder sunde og rene, samt aktiverer din hund.
Flere af vores godbidder med tandrensende effekt er også velegnet til din hund, når den skal lære at være alene hjemme, da din hund virkelig skal arbejde for at få spist godbidden, som kan vare op til flere timer.
Har du en hvalp, hvor tænderne klør, så er disse godbidder et rigtig god valg, da din hvalps tyggeaktivitet virkelige kommer på arbejde og den får brugt sin som spidse hvalpetænder effektivt.

Sunde naturlige hundegodbidder

Hos Luxuspets.dk har vi et stort udvalg af naturlige og sunde hundegodbidder og dette er et af vores fokusområder, da vi ønsker at vores godbidder, skal være sunde og et naturligt produkt, som er sundt for din hund.
Vi fører alle godbidderne fra Essential Foods og med deres BOF princip, er du sikret, at din hund får en sund og lækker godbid og snack til de hyggelige stunder.
Skal din hund have en utrolig lækker og udsøgt godbid, så er Essential Finest godbidderne virkeligt godbidder i luksus kvalitet.

Vælg den rigtige godbid til din hund

Det kan være svært, at vælge en godbid til sin hund og nogle typer af godbidder er mere velegnet til nogle hunde end andre og derfor står vi altid klar med råd og vejledning, så vi er sikker på at din hund, får den helt rigtige godbid og snack.