Prøvemåltider til hunde

Her finder du vores smagsprøver på de forskellige foder produkter, som vi tilbyder og hvorfra der er prøveposer tilgængelige.
Afprøve det nye hundefoder til din hund, inden du køber en større pose, så du er sikker på, at det er det rette valg til netop din hund.
Vis som Gitter Liste

21 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

21 varer

2 3 4 5
Faldende orden

Foderprøve og prøvemåltider til din hund

Går du i tankerne om, at afprøve et nyt hundefoder til din hund, så er her et par gode råd.
Et prøvemåltid / foderprøve er en god måde, at se om din hund er glad for det nye hundefoder og det lever op til forventningerne. Så har du mulighed for at se om det er det rigtige valg, uden du skal købe en stor pose med hundefoder inden.

Skift af hundefoder

Har du valgt at skifte dit foder ud til din hund, med en ny type hundefoder, så er det en rigtig god ide, at gøre det stille og roligt over en periode på ca. 7 dage.
I overgangsperioden blandes det nye foder sammen, med det som din hund plejer at få og efter en lille uges tid, kan din hund begynde at få det nye hundefoder permanent.
Grunden til overgangsfasen er, at din hunds mave lige skal vænne sig til det nye foder og skifter du det ud på en gang, kan du risikerer at din hund får dårlig mave.
Endvidere skal skal du være opmærksom på, om det nye hundefoder har et meget højere indhold af kød i forhold til det gamle, da det som regel betyder, at din hun hurtigere bliver mæt og at det kan være nødvendigt, at nedjustere den daglige mængde foder, som din hund får.