Tørfoder

De fleste hundeejere foder ed tørfoder til deres hunde og mængden afhænger af hundens størrelse.
Hos Luxuspets finder du et stort udvalg i tørfoder fra Essential Foods, Kingsmoor, Acana og Orijen til hunde i alle størrelser og racer. Vores fokus er på tørfoder af den bedste kvalitet med naturlige ingredienser og uden tilsætningsstoffer.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 147

Page
2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 147

Page
2 3 4 5
Faldende orden

Hvilket tørfoder skal jeg vælge til min hund?

Der findes et meget stort udvalg af tørfoder på det danske marked til hunde, så det kan godt være meget svært at finde rundt i hvilket tørfoder, der passer bedst til lige din hund.
Hos Luxuspets.dk er vores udvalg koncentreret til tørfoder af en meget høj kvalitet med gode råvarer og uden tilsætningsstoffer.
Vi kan derfor tilbyde det bedste tørfoder til din hunde i alle prisklasser, så din hund får det bedste tørfoder hele livet.

Tørfoder til alle hunderacer

Vores sortiment af tørfoder dækker alle størrelser og racer af hunde, så du er sikret at vi har et hundefoder, der passer til din hund.
Vi har tørfoderet til de små hunde, hvor kroketterne ikke er ret store og tilpasset de mindre hunderacer og til de større hunde, hvor korketterne er større og tilpasset de mellem og store hunderacer.
Essential Foods er et af vores produkter, som findes i forskellige størrelser kroketter, til mindre og de større hunde og hvor måltidet er tilpasset størrelsen i forhold til næringsindhold og er et foder vi varmt kan anbefale og som vi selv giver vores egen hund.

Kastrerede, steriliserede og overvægtige hunde

Vi har tørfoder som er tilpasset til kastrerede, steriliserede hunde, samt hunde med tendens til overvægt, og det er vigtigt at foderet tilpasses efter en kastrering eller sterilisation, da indgrebet har en påvirkning på hundens ernæringsmæssige behov og disse hunde ofte har tendens til overvægt.

Naturlige råvarer uden tilsætningsstoffer

Vores fokus hos Luxuspets.dk er at vores tørfoder er i god kvalitet og det er vigtig for os, at foderet ikke er tilsat en masse tilsætningsstoffer, men er produceret af råvarer i den bedste kvalitet og med naturlige ingredienser.
Tørfoder af naturlige råvarer er velegnet til hunde med allergi eller et sart fordøjelsessystem, da det har et højt indhold af kød og ikke er tilsat diverse fyldstoffer.
Er din hund meget kræsen eller har et sart fordøjelsessystem, så har vi også et foder, der er tilpasset disse hunde og kan fremhæve Essential Foods Nautical Living, som har vist sig at være et rigtigt god foder til den type hunde, som er fyldt med en masse frisk fisk og kåret til et af markedets bedste produkter. Derudover kan det være en fordel at tilføje Omega 3 til tørfoderet, hvis din hund er kræsen.