Acana Hundefoder

Acana er et velkendt foder til hunde, som produceres i Canada, hvor der indgår regionale ingredienser af høj kvalitet.
Acanas vision er at produceret biologisk korrekt hundemad tilpasset hundens naturlige livsstil og råvarer produceret fra bæredygtige opdrættere.
Vis som Gitter Liste

44 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

44 varer

2 3 4 5
Faldende orden

Acana hundemad til alle hunde

Acana leverer et komplet sortiment af hundemad til alle hunderacer og størrelser af hunde.
Deres sortiment er inddelt i følgende kategorier. Classics, heritage, regionals og singles.

Acana Classics er hundefoder med et indhold på 50% kød fra frilands kylling eller kalkun eller hele vildtfanget laks, samt redelagte æg fra lokale gårde.
Acana Heritage er fyldt med 70% kød fra frilands kylling, redelagte æg og hele vildfanget flynder, der sikrer en komplet næring til din hund.
Acana Regionals er med hele 70% kød, som Heritage, men forskellen er her, at halvdelen 35% af den samlede mængde kød er frisk.
Acana Regionals indholder derudover frilands fjerkræ, hele vildtfanget fisk, rødt heritage kød og vildt, der alle opdrættes eller fiskes i den lokale region og leveres frisk til Acanas køkkener.
Acana Singles er hundefoder i fire forskellige varianter, hvor der er en kilde til protein i hver variant, specielt til hunde med særlige præferencer for deres kost.
Singles er med kød fra lam fra New Zealand, and fra Ontario, svinekød fra Alberta og sardin fra Vancouver Island og alle har et indhold af kød på 50%.

Biologisk korrekt hundemad fra Acana

Acana har fokus på det biologisk korrekte hundemad, som skal være så tæt op af den føde, som vilde hunde ville spise og derfor indeholder deres hundemad ikke nogen former for tilsætningsstoffer overhovedet og du er garanteret et foder i rigtig høj kvalitet, hvor du får meget for pengene.
Endvidere er der mange varianter i deres sortiment af foder i de forskellige kategorier og du kan med fordel give din hund, en varieret sammensætning af hundemad, hvorved den ikke får den samme type hele tiden, men altid er glad og klar til en lækker omgang hundemad.

Fra hvalp til senior

Acana har alt i hundemad, som din hund har brug for som hvalp, så den får alt den næring den skal for at udvikle sig korrekt og hvad din hund ellers har brug for gennem hele sin levetid og den ændring i kosten, som kommer med alderen.
Er din hund overvægtig? og har brug for slankekost, kastreret eller steriliseret,. så har Acana hundemaden, der opfylder alle disse behov, hvor der er fokus på at hunden enten skal tabe sig, eller ikke skal tage mere på i vægt.