Essential Foods Hundefoder

Hos Luxuspets.dk er vores valg af premium måltider til hunde produkterne fra Essential Foods. Her er der kun er brugt de bedste råvarer i fremstilling, af et meget delikat hundefoder og hundemad, som er 100% kornfrit (Balance undtaget).
Essential Foods er et af det bedste foder til hunde på markedet, og et oplagt valg til dig, som kun vil give din hund et foder af højeste kvalitet og med naurlige ingredienser, som er til gavn for din hund.
Vis som Gitter Liste

33 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

33 varer

2 3 4 5
Faldende orden

Hvorfor vælge Essential Foods foder til din hund?

Essential Foods har en mission om, at gøre en forskel og beskriver selv, at de producerer måltider og ikke hundefoder, for at biddrage til, at hunden får et sundere og bedre liv gennem dens kost.

Deres måltider er produceret af råvarer i meget høj kvalitet og indeholder alle forskellige urter og bær, som er med til at gøre det enkelte måltid, så naturligt som muligt, set ud fra hundens naturlige fødeoptag.
Hele tilberedningen af det enkelte måltid, ved en temperatur på 90 grader, er med til at foderet bibeholder det høje næringsindhold.

Hvad er Essential Foods BOF?

Hvis du har hørt om foder fra Essential Foods tidligere, så er du sikkert stødt på udtrykket BOF eller BOF princippet, men hvad er det egentligt og hvad har det med foderet at gøre?
BOF står for Behavioural Optimizing Food og er en ny standart indenfor foder, hvor det handler om at gengive hundens naturlige kost, så din hund får et længere liv og helbredsmæssige fordele.
Kort fortalt går det ud på at holde blodsukkeret så stabilt som muligt, hvorved din hund hviler mere i sig selv og er bedre mentalt og fysisk tilpas.
Dette opnås med BOF princippet, hvor det høje indhold af frisk kød stimulerer hundens instinkt, bær og urter efterligner indholdet i byttets mave og den lave tilberedningstemperatur bibeholder den høje ernæringsværdi i foderet, samt kroketterne er i forskellige størrelser, så den lille eller store hund ikke så nemt kan sluge dem hele, men bliver nød til at tygge foderet.

Skift til Essential Foods foder

Når du skifter til et nyt foder til din hund, så anbefales det, at det gøres over en periode på ca. 7 dage, hvor det nye foder blandes sammen med det eksisterende foder, så din hunds mave kan tilpasses sig stille og roligt.
Har din hund tidligere fået et hundefoder med et lavt indhold af kød, så vil der ofte være en kort overgang, hvor hundens afføring bliver blødere og med det høje indhold af kød i Essential Foods måltider, så vil den daglige fodermængde kunne reduceres med 10 - 20%, da din hund hurtigere får den samme ernæring, med en mindre mængde af det nye foder fra Essential Foods.

Essential Foods smagsgaranti

Vi giver smagsgaranti på vores foder fra Essential Foods, så hvis din hund ikke kan li det nye foder, så giver vi dig alle pengene tilbage og det eneste du skal gøre er, at sende det resterende foder retur til os.
Eventuelt har vi prøvemåltider, hvis du vil prøve en eller flere varianter af til din hund, inden du køber en større portion.