Kingsmoor Hundefoder & Hundemad

Hos Luxuspets.dk fører vi hele sortimentet af hundefoder fra Kingsmoor, som er et dansk produceret hundefoder med inspiration fra det nordiske køkken.
Kingsmoor hundefoder er 100% kornfrit og her finder du et hundefoder til alle racer og størrelser af hunde fra hvalp til senior.
Vis som Gitter Liste

23 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

23 varer

2 3 4 5
Faldende orden

Kingsmoor hundefoder - Made in Denmark

Kingsmoor hundefoder er produceret i Danmark og deres vision er ikke at gå på kompromis med kvaliteten og der benyttes ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller andre kunstige tilsætningsstoffer og så er hundefoderet 100% kornfrit.
Et hundefoder med fokus på den gode kvalitet og kvalitetsråvarer, hvor mange af de urter, frugter og grønsager der bruges i foderet kan findes vildt i den nordisk natur.

Kingsmoors mange varianter

Kingsmoor har opdelt deres hundefoder i en small størrelse, hvor kroketterne i er tilpasset i størrelsen til små hunderacer og en meduim/large størrelse kroketter til mellem og store hunderacer. Endvidere er indholdet i poserne tilpasset størrelsesmæssigt, så mængden er mindre til de mindre hunde, da deres daglig fodermængde er tilsvarende laverer i forhold til mellem og store hunde.
Kingsmoor er med mange forskellige smagsvarianter, så der er helt sikkert en af varianterne, som vil være din hunds favorit, samt det giver dig mulighed, for at skifte mellem om proteinkilden skal komme fra kylling, fisk, lam m.fl.

Fra hvalp til senior med Kingsmoor hundefoder

Kingsmoor har et komplet sortiment af foder, fra din hund er hvalp til den bliver senior, som er sammensat efter hundens behov igennem hele livet. Endvidere er der Kingsmoor Sport til meget aktive hunde og hunde som skal præstere og derfor har brugt for foder med ekstra energi.
Har din hund fået lidt for meget på sidebenene, så er Kingsmoor Low Calorie et slankefoder til overvægtige hunde og med hunde der har tendens til overvægt, hvis de eksempelvis er kastreret eller steriliseret.