Sam's Field Hundefoder

Hos Luxuspets.dk har vi Sam's Field hundefoder som et godt alternativ til de noget mere kostbare mærker, hvor du her får et prisvenligt hundefoder i god kvalitet.
Sam's Field fås til alle racer og størrelser af hunde, samt til alle perioderne af hundens liv. Et allergivenligt hundefoder med et højt indhold af kød på 60 - 90%, frugt og grønsager.
Vis som Gitter Liste

18 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

18 varer

2 3 4 5
Faldende orden

Low Grain, No Gluten og Grain Free Hundefoder

Sam's Field hundefoder findes i tre forskellige varianter.

Low Grain - Dette hundefoder indeholder kartoffel, ris og majs.
No Gluten - hundefoder med kartoffel og ris.
No Grain - hundefoderet er med kartoffel og ærter og er helt kornfrit.

Hvilket foder du skal vælge er op til dig, men er din hund intolerant overfor korn, så giver det helt sig selv.
Indholdet af korn i foderet er med til at give en øget mæthedsfornemmelse hos din hund og i forhold til et kornfrit hundefoder, vil din hund typisk skulle have en større daglig mængde foder for at opnå den samme mæthedsfornemmelse, set i forhold til det kornfrie hundefoder.

Sam's Field til hele hunden liv

Sam's Field er et komplet sortiment af hundefoder med flere forskellige smagsvarianter til din hund fra hvalp til senior og er sammensat så foderet er tilpasset de forskellige stadier i hundens liv, samt giver mulighed for at skifte imellem de forskellige smagsvarianter.
Som hvalp har din hund brug for et hundefoder med et højt indhold af kulhydrater og fedt, da din hvalp vokser meget hurtigt på kort tid og derfor vil et hvalpefoder være passende at bruge de første 12 måneder, hvorefter der skiftes til et voksenfoder.
Hvornår der skal skiftes fra den ene fodertype til den anden afhænger af hvilken type og størrelse hund du har, da en større hund har et højere ernæringsmæssig behov i forhold til en lille hund.

Sam's Field sortimentet af foder er let at overskue og det enkelte produkt, giver hurtigt et overblik over hvilken størrelse hund foderet er til.

Små hunde - Voksenvægt op til 10 kg.
Mellemstore hunde - Voksenvægt fra 10 - 30 kg.
Store hunde - Voksenvægt på over 30 kg.

Ovennævnte er en cirka skala og det er vigtigt, at du tager udgangspunkt i din egen hund og ser om den trives med det hundefoder, som du har valgt til den.

Har du en af de mindre hundetyper, der som voksen har en vægt på op til 10 kg, så vil Sam's Field Puppy være velegnet til de første ca. 12 måneder, hvorefter der skiftes til Adult mini.
De mellemstore hunde kan de første 12 måneder fodres med Puppy og efterfølgende overgå til et af Adult fodertyperne.
Store hunde er mere krævende fodermæssigt og derfor skiftes der fra Puppy efter ca. 3 måneder over til et Junior Large foder indtil hunden er ca. 18 måneder for efterfølgende at blive foderet med Adult Large hundefoder.

Er du i tvivl om hvilket Sam's Field hudefoder, der passer til din hund, så kontakt os venligst og vi skal hjælpe dig, med at finde det bedste foder til din hund.