Hundelegetøj

Her finder du vores store udvalg af hundelegetøj til hundehvalpe og legesyge hunde. Alt fra aktivitetslegetøj, som stimulerer din hund mentalt, samt bamser, pivdyr og legetøj af reb og bolde til hygge og sjov.
Endvidere har vi et stort udvalg af hundelegetøj i latex og gummi, som er godt for hundens tænder og som aktivitetslegetøj.
Især til hvalpe, som snart eller er ved at skifte tænder, kan have fordel af legetøj i gummi/latex, da det kan have en kølende og tykkende effekt, som kan mindste tændernes kløen.
Vis som Gitter Liste

14 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

14 varer

2 3 4 5
Faldende orden

Alt i hundelegetøj i den bedste kvalitet

Det er vigtigt at aktivere og lege med sin hund og det er uanset hundens alder, da den altid vil elske en god omgang leg med sin ejer.

Der er hundelegetøj til både leg inde og udendørs og vi har fokus på den gode kvalitet, så du er sikker på, at din hund får et stykke legetøj i rigtig god kvalitet.
Bemærk dog, at uanset hvor god kvaliteten på hundelegetøjet er i, så vil det blive slidt og gå i stykker til sidst, grundet hundens tænder.

Hvilket hundelegetøj til min hund?

Inden du køber noget hundelegetøj, så er det vigtig, at du undersøger om det er det rette valg til den hunderace du har, så du ikke får købt noget hundelegetøj, som kan være med til at gøre din hund eller hvalp unødvendigt stresset.
Eksempelvis er pivdyr eller legetøj der kastes ikke det bedste valg til en Australian Shepard, da den nemt stresser op og skal stimuleres på en anden måde fysisk og mentalt.

Har du brug for hjælp til at finde legetøjet til din hund, så kontakt os venligst.