Aktivitetslegetøj Til Hunde

Her finder du et stort udvalg af hundelegetøj, som er til aktivering af din hvalp eller hund, så den får en masse sjovt hundelegetøj, men samtidigt bliver din hvalp eller hund mental stimuleret, når den løser forskellige opgaver med legetøjet og får en belønning.
Vis som Gitter Liste

11 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

11 varer

2 3 4 5
Faldende orden

Aktiverings hundelegetøj → En glad hund

Vil du gerne have en glad og tilpas hund, som bliver udfordret til diverse aktiveringsopgaver, hvorved den bliver stimuleret på forskellige måder, herunder mentalt, hvis den skal løse forskellige opgaver, hvor den eksempelvis skal udføre en bestemt handling og når handlingen er gennemført, får en belønning i form af en godbid eller lille snack, så er et af vores aktiveringslegetøj et rigtig god valg til din hvalp eller hund.
Holder du din hvalp eller hund aktiveret på forskellige måder, så kan du undgå, at de begynder at bide i sko, tapet, møbler og lignende, hvilket er et tegn på at din hvalp eller hund keder sig og ikke rigtig ved hvad den skal fortage sig.

Hvert enkelt aktiveringslegetøj har en sværhedsgrad, hvor 1 er den letteste at løse og jo højere jo svære bliver opgaverne, som din hvalp eller hund skal løse.

Hvordan aktiverer jeg min hund?

Det er faktisk ikke ret svært at aktivere ens hund, det kan sagtens gøres uden legetøj.
Et eksempel kunne være at man lod være med at fodre sin hund i madskålen, som den altid plejer, men man i stedet tager foderet med ud i haven og spreder den over et lille område i starten, så din hund selv skal finde frem til foderet og derved bliver den stimuleret, samtidigt med at den spiser din mad.
Det kan også være godbidder, som spredes over et mindre område på 1 x 1 meter og langsomt kan området udvides, så foder eller godbidder spredes ud over et større område.

Når det kommer til aktivering af din hund, så er der rigtig mange muligheder, så det er stort set kun fantasien, der sætter grænsen.
Alt efter hvilken race hund du har, så kan du tilpasse de forskellige øvelser og sværhedsgrader til den og samtidigt have det sjovt og hyggeligt med din hund.

Aktiverings hundelegetøj med mad

Der findes flere forskellige muligheder for aktivering af din hund med mad, hvor der er flere former for hundelegetøj, som kan fyldes med mad i form af godbidder, tørkost eller kød.
Vi vil her anbefale KONG Classic eller KONG Extreme, som kan fyldes med en masse lækkerier og fryses ned og serveres frossen til din hund, hvor den efterfølgende skal have maden ud af legetøjet.
Du kan fylde din KONG med alt hvad din hund kan spise fra leverpostej, torskerogn, kød, grønsager og tørkost. Det er uanet muligheder for variation af sammensætningen af maden, som du fryser ned i din KONG.