Reb Og Bolde Hundelegetøj

Alle hunde unge som gamle, elsker at lege og det kan godt være energien bliver mindre med alderen, men din hund vil altid elske at lege en leg og her er hundelegetøj af reb og bolde en god ting, til mange hyggelige stunder med din hund inde som udenfor.
Vis som Gitter Liste

3 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

2 3 4 5
Faldende orden

Hundelegetøj - Godt for hundens tænder

Hundelegetøj af reb og bolde er godt for din hunds tænder, da den får brugt og aktiveret tyggerefleksen og især for hvalpe med tænder der klør er et tyggetov eller tyggereb et must.
Ved at aktivere din hvalp eller hund på denne måde, kan det undgås at hunden får en vane med at bide i eksempelsvis møbler og andre ting.

Har du en hvalp, så vil den elske at lege med et reb, hvor i kan lege rusk og riv, da dens tænder klør, hvis den endnu ikke har skiftet dem.
Husk dog ikke at være for voldsom med legen, da din hvalp vokser meget hurtigt og ellers generelt så din hund ikke kommer til skade med dens nakke eller andet.

Reb og bolde hundelegetøj til min hunderace?

Når du køber hundelegetøj til din hvalpe eller hund, så være opmærksom på om det er legetøj, som passer til den hunderace du har. Er du i tvivl så kontakt eventuelt den opdrætter, hvor du har fået hunden fra.
Det er ikke alle hunde, hvor det er hensigtsmæssigt med kast med bolde, da det er med til at stress din hund unødvendigt. Endvidere er det vigtigt at størrelsen på det hundelegetøj du køber, passer til din hund, så den ikke har legetøj, som den kan få galt i halsen eller på nogen anden måde komme til skade med. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på din hunds legetøj, når den skal være alene hjemme.

Kvalitets reb og bolde hundelegetøj

Hos Luxuspets finder du et stort udvalg i hundelegetøj af reb og bolde i en rigtig god kvalitet, så du er sikker på at dit nye legetøj til din hund holder et godt stykke tid.
Den kraftige kvalitet sikrer at din hund ikke kan flå eller tygge rebet i stykker lige med det samme, men med tiden vil dit reblegetøj eller bolde blive slidt og bør udskiftes.
Uanset hvor god en kvalitet rebet eller bolden er i, så holder den ikke i længden til din hunds skarpe tænder.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hundelegetøj, så kontakt os venligst.