Kattefoder

Hos Luxuspets.dk finder du et stort sortiment af kattefoder og kattemad i den rigtige gode kvalitet, hvor der er fokus på et kattefoder, hvor indholdet af de råvarer der anvendes er i den bedste kvalitet. Derved er du sikret at din kat eller killing får et foder, som er sammensat specifikt til din kat eller killings alder og størrelse.
Vi fører kattefoder og kattemad fra flere kendte brands i forskellige prisklasser og varianter, så du med sikkerhed kan finde, det foder der passer til din kat eller killing.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 61

Page
2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 61

Page
2 3 4 5
Faldende orden

Hvilken type katefoder?

At finde det helt rigtige kattefoder og kattemad til din kat eller killing er ikke helt så nemt, dels er der rigtig mange producenter på markedet, samt katte er mere kræsne over deres valg af kattefoder og kattemad.

Den nyeste forskning tyder på, at katte har smagsreceptorer, som er særlig følsomme overfor bitre stoffer, når der sammenlignes med mennesker og hunde. Det kan være en af grundene til at mange ser katte som kræsne, men måske de egentlig bare er lidt mere følsomme og undgår bitre stodder i deres kost.
Katten er udstyret fra naturens side, således at de bitre stoffer, er deres naturlige måde at finde ud af om deres bytte er skadeligt for dem, at spise eller ikke.

Kvalitets kattefoder

Vi fører kattemad og kattefoder fra Essential Foods, Kingsmoor, Orijen og Acana, som alle er i rigtig godt kvalitet og med gode råvarer og sammensat til katten og killingens livsstadie.
En killing og en kat har brug for et kattefoder, der er rig på protein og kulhydrater, skal den have i et meget mindre omfang.
Hunde er ofte ret vilde med at spise kattelort og den simple grund til dette er, at kattelorten har et meget højt indhold af protein, selvom den har været igennem kattens fordøjelsessystem.

Fra killing til senior kat

Vores kattefoder og katemad fra de forskellige producenter er hovedsageligt inddelt i kattens livsstadier fra killing til senior kat, så du nemt kan finde et foder, som passer til din kat eller killing. Endvidere er der light foder til overvægtige katte, samt katte der er blevet neutraliseret og derfor stiller større krav til deres foder så du undgår, at din kastrerede hankat eller steriliseret hunkat bliver overvægtig.
Essential Foods the Jaguar er et all stage kattefoder og katemad til alle kattens livsstadier fra killing til senior.

Nyt kattefoder og kattemad

Når du skifter fra en producent af kattefoder til en anden, så kan det være en god ide, at købe eller få en lille prøve af fodret med hjem, inden du køber en større portion af det nye kattefoder.
Som tidligere skrevet, så kan katte være kræsne og forskning tyder endvidere på, at formen af eksempelvis tørfoderet til katte, kan have betydning for om det nye foder bliver et hit eller ikke.
Derudover er katte ikke vild med mad, der er koldt og fortrækker at det den spiser, hvis det er kød eller væske, har en temperatur, der er så tæt på dens egens temperatur, som er ca. 30 grader.