Tørfoder Til Katte

Hos Luxuspets.dk har vi et udvalg af tørfoder til katte, hvor der er fokus på den gode kvalitet og råvarer, som er brugt i de forskellige varianter fra vores leverandører. Vi har fokus på kvalitet, så du er sikker på, at få et tørfoder til din killing og kat i den bedste kvalitet med gode råvarer og ikke en masse fyld i foderet, som din kat eller killing ingen gavn har af.
Vis som Gitter Liste

58 varer

2 3 4 5
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

58 varer

2 3 4 5
Faldende orden

Kvalitet til din kat og killing

Vi har ikke alle typer foder fra alle producenter, men vi har udvalgt dem, som vi mener lever op til vores mål med kvalitet og tilbyder et produkt, der er til gavn for din kat og killing, med et indhold, hvor der ikke er tilsat fyld, som din kat eller killing ingen nytte har af, men som er tilført for at reducerer omkostningerne i produktionen.

Hvilket tørfoder til min kat?

Mange sider at katte er kræsne og forskning viser, at katte har smagsreceptorer, som er utrolig gode til at smage surt og derfor undgår katte et tørfoder, som ikke falder i deres smag. Endvidere tyder det på, at katte kan være opmærksom overfor formen af tørkosten og ikke er ret villig til, at spise et nyt tørfoder, hvis det har en anden form end, det den tidligere har fået. Men det vil yderligere forskning på området kunne be- eller afkræfte.
Vores tørfoder til katte og killinger er inddelt i kattens livsstadier, fra killing, voksen og senior, så du let kan finde det produkt, der passer til din kat.
Være opmærksom på din kats ernæringsbehov, som ændrer sig med alderen og hvis din hankat bliver kastreret eller hunkat steriliseret, hvorved der er højere risiko for, at din kat bliver overvægtig.

Vi har det tørfoder, som din kat har brug for som killing, voksen og senior, samt light foder til overvægtige katte og til steriliserede katte.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os venligst.