KONG Classic Rød L

79,00 kr.
1 stk
SKU
LP863891
KONG Classic Rød Large Aktiveringslegetøj 13 - 30 kg.
Aktivitetslegetøj,
Mærke:
KONG Classic Rød Large Legetøj til hvalpe og hunde.

KONG Classic er et legetøj og aktiveringslegetøj til hvalpe og hunde, som de flest kender og har hørt om. Det er et stykke legetøj, som du ikke rigtig kan komme udenom og et som din hvalp eller hund bør prøve at lege med før eller siden.
KONG er rigtig god til at aktivere din hvalp eller hund og så bliver den stimuleret på samme tid, som den får noget lækkert at spise, samt den skal arbejde en smule for at få indholdet af din KONG ud, så det kan spises.
Har du en hvalp eller hund der generelt tygger meget på forskellige ting, som du helst ikke ser den bliver ved med at gøre, så kan en KONG være en rigtig god mulighed for at flytte din hvalps eller hunds fokus fra det, som du helst ikke vil have den gør, til at den får en sjov leg med en KONG der hopper i forskellige retninger, hvis din hun taber den for, at få indholdet ud. Din hund bliver stimuleret samtidigt med den leger og det betyder, at den bliver mentalt stimuleret, da den skal løse udfordringen med at få indholdet af dens KONG ud og samtidigt får den noget, som den godt kan li at spise.

KONG Classic er fremstillet i ikke giftigt naturgummi og er i rigtig god og holdbar kvalitet, men har du en hund der tygger rigtig meget, så anbefaler vi KONG Extreme, da den er fremstillet i hårdere gummi og er derfor mere slidstærk.
Udformningen af KONG Classic er med to huller, hvor det ene er mindre og derfor, bliver det lidt svære for din hund at få indholdet ud og hvad du vil putte i din KONG er helt op til dig selv og hvad din hund kan lige af forskellige lækkerier.
Du kan eksempelvis fylde den med godbidder, leverpostej, grønsager, frugt eller andet din hund er vild med og så kan du vælge at fryse den ned og give den frossen til din hund, hvilket gør det endnu mere vanskeligt for din hund, at få indholdet ud.
Vælger du at fryse din KONG Classic, så kunne forskellige former for kød være en god ide at fylde i din KONG Classic og eventuelt blande det sammen med lidt af det tørfoder, som din hund spiser til dagligt.
Hvis du vælger kød, så skal du være opmærksom på, at det skal være råt kød og ikke forarbejdet kød. Et godt eksempel kunne være hakket oksekød, som blandes med lidt andet lækkert og fryses ned, inden din hvalp eller hund spiser det.

Mange forskellige hunderacer vil gerne aktiveres og stimuleres og her er en KONG Classic et rigtig god valg, da din hund skal arbejde lidt for føden og ikke bare får det hele serveret i madskålen, som i sidste ende nok er lidt kedeligt for den og her kan du gøre det på andre måder, for at stimulere din hund og have det sjovt sammen på en og samme tid.
Hvis du vil prøve at give din hvalp eller hund en portion af den tørkost på en anderledes måde, så kunne det være at sprede foderet ude i haven over et område på 1 x 1 meter, så den skal finde det selv og samtidig bliver aktiveret, men det kan gøre på mange måder, så det er bare, at prøve sig frem.

KONG Classic i Large størrelse er 10,5 cm i længden og anbefales til hvalp og voksne hunde fra 13 - 30 kg.