KONG Classic Rød M

69,00 kr.
2 stk
SKU
LP863894
KONG Classic Rød Medium 7 - 16 kg.
Aktivitetslegetøj,
Mærke:
KONG Classic Rød Medium Aktiveringslegetøj til hunde.

Et af de mest kende aktiveringslegetøj til hunde er nok KONG Classic og det er et velkendt legetøj, som de fleste kender og et must for alle hundeejere og perfekt til at aktivere din hund eller hvalp, som gerne vil tygge og hvor tænderne eksempelvis klør, når din hundehvalp skal skifte tænder.

En KONG er smart fordi det er kun fantasien, der sætter grænsen for hvad du kan fylde den med og her kunne det være en af de lækkerier, som din hund eller hvalp er vild med at spise.
KONG er fremstillet i naturgummi, som ikke indeholder nogen former for giftstoffer og er der helt uskadelig for din hvalp eller hund og samtidigt er i en god holdbar kvalitet, så din hund kan have glæde af sin KONG i lang tid fremover.
Udformningen af en KONG er at den har to huller, hvor det ene er mindre end det andet og det største hul bruges til at putte de lækkerier i, som din hund fortrækker og så skal din hund ellers til at arbejde med efterfølgende at få maden ud, som du har puttet i din KONG.
Hvad skal jeg så putte i min KONG? - her er det kun din egen fantasi der sætter grænserne, så du kan mere eller mindre give din hund alt. hvad den kan tåle og det kan være den har et par favoritter af godbidder, leverpostej, torskerogn eller lignende, som du kan belønne den med.
Endvidere kan der puttes forskellige former for kød i en KONG og det kan eksempelvis blandes op med det tørfoder, som din hund til dagligt spiser. Det gode ved en form for kød er, at du kan fryse din KONG ned og give den til din hvalp eller hund i frossen form og så skal den arbejde endnu mere for at få indholdet ud af den.
Grundet formen på en KONG, så vil den hoppe i mange forskellige retninger, uden det er nemt at side i hvilken, hvilket også er sjovt, hvis din hvalp har fundet ud af, at tage den i munden og lade den falde ned, så indholdet nemmere kommer ud og her larmer en KONG ikke så meget, da den er i naturgummi, men er den frossen, så kan den godt larme noget mere.

En KONG er et rigtig godt aktiveringslegetøj til din hvalp eller hund, så du holder den beskæftiget og den bliver stimuleret på samme tid. Har du en hund der tykker i mange forskellige ting, så kunne en KONG være et oplagt valg og se om fokus ikke kunne flyttes over på den i stedet for ens sko, tapet eller lignende.

Denne KONG Classic er i størrelsen Medium og er 8,5 cm i længden og anbefales til hunde og hvalpe fra 7 - 16 kg.

Er din hvalp eller hund en der tygger rigtig meget, så anbefaler vi KONG Extreme, da den er i mere hård og hårdfør gummi i forhold til KONG Classic.