KONG Classic Rød S

59,00 kr.
2 stk
SKU
LP863890
KONG Classic Rød Small.
Aktivitetslegetøj,
Mærke:
KONG Classic Rød Small aktiveringslegetøj til hunde.

KONG Classic er nok det meste kendte legetøj til hunde og er perfekt til at aktivere din hvalp eller hund og kan din hvalp eller hund godt lide at tygge i forskellige ting, så er en KONG et oplagt valg og i særdelshed til hvalpe hvor deres tænder klår.
En KONG kan fyldes med stort set alt, hvad du kan tænke dig, så det er mere eller mindre kun fantasien, der sætter grænserne og så hvad din hvalp eller hund fortrækker at spise.

KONG er fremstillet i naturgummi, som er ikke giftigt og er i rigtig god kvalitet og holdbarhed, så du har et aktiveringslegetøj til din hund eller hvalp, som den kan få glæde af i langt tid.
En KONG er udformet, så den kan hoppe rundt i en vilkårlig retning og er med et hul i hver ende, hvor det ene er mindre end det andet, så din hund skal arbejde for at få maden ud.
Du kan fylde din KONG med alt fra leverpostej, grønsager, torskerogn og flere forskellige typer af råt kød og efterfølgende kan du fryse den ned og give den til din hund frossen, så den skal arbejde lidt mere for at få maden ud derfra.
Når din hund forsøger at kaste eller lader sin KONG falde til jorden, så larmer den ikke så meget, da den er lavet af gummi, som eksempelvis et kødben. Giver du din hund eller hvalp en frossen KONG, så larmer den lidt mere, hvis den lader den falde ned på gulvet eller lignende.

En KONG er rigtig god til aktivering af din hvalp eller hund, så den bliver stimuleret og ikke kommer til at kede sig, så her har den et aktiveringslegetøj, hvor den skal arbejde for at få maden ud og stimuleres mentalt herved. Derudover får den tygget en masse og det er godt, hvis du har en hund, der kan finde på at bide i forskellige ting, så vil en KONG være et oplagt valg for at se om fokus kan fjerens fra det andet den tygger i.

Denne KONG Classic er i størrelsen Small og er 7 cm i længden og anbefales til hvalpe og hunde op til 9 kg.

Er din hvalp eller hund en, der tygger rigtig meget og kan ødelægge stort set alt, så anbefaler vi at bruge KONG Extreme i stedet for denne KONG Classic, da KONG Extreme er produceret i mere hårdt gummi og er næsten umuligt at tygge og bide i stykker.