KONG Classic Rød XS

49,00 kr.
2 stk
SKU
LP863889
KONG Classic Rød XS.
Aktivitetslegetøj,
Mærke:
KONG Classic XS Aktiveringslegetøj.

KONG Classic er nok et af de mest velkendte aktiveringslegetøj du kan få til din hund og er et perfekt valg til alle hunde du gerne vil aktivere og hunde eller hvalpe, som har brug for noget at tygge på, hvis eksempelvis tænderne klør eller lignende.
Alt KONG Classic er fremstillet i giftfrit naturgummi og er i rigtig god kvalitet og med god holdbarhed og kan fyldes med en masse forskellige og her er det næsten kun fantasien, der sætter grænserne.
En KONG er udformet med 2 huller, hvor det ene er mindre end det andet og så er ideen, at du skal fylde den op med lige det din hund eller hvalp kan li at spise og så skal den ellers se om den kan få det ud af dens legetøj.

KONG er rigtig godt som aktiveringslegetøj til din hvalp eller hund og den kan få glæde af at lege med sin KONG i flere timer og samtidigt blive stimuleret mentalt, når den skal løse udfordringen med at få maden ud. Endvidere så hvis din hund eller hvalp tager den op og lader den falde til gulvet, så vil den hoppe rundt i en retning, grundet dens form og grundet materialet, så larmer en KONG ikke så meget som eksempelvis et ben.

Hvad skal jeg så putte i min KONG?. Det kommer helt an på hvad din hunde foretrækker, men du kunne eksempelvis starte med leverpostej, tun, torskerogn, råt kød eller noget helt andet og det smarte ved en KONG er, at den sagtens kan fryses ned og gives frossen til din hund eller hvalp, så den skal arbejde lidt mere for føden.

En KONG er et must have for alle hundeejere, så du kan aktivere din hund, så den ikke kommer til at kede sig, samtidigt med at den får tygget en masse og får sig noget lækkert mad.

Denne KONG Classic er i størrelsen XS og er 5,5 cm i længden og anbefales til mindre hunde og hvalpe op til 2 kg.

Har du en hvalp eller hund, som kan tygge det meste legetøj i stykker, så anbefaler vi at benytte KONG Extreme, da den er mere hård i gummiet og næsten umuligt at tygge og bide i stykker.