KONG Classic Rød XXL

149,00 kr.
Bestillingsvare
SKU
LP340404
KONG Classic Rød XXL Aktiveringslegetøj.
Aktivitetslegetøj,
Mærke:
KONG Classic Rød XXL Legetøj til store hunde.

KONG Classic er nok et af de bedst kendte legetøj til hunde og et rigtig godt aktiveringslegetøj til din store hund, så den bliver mentalt stimuleret på samme tid.
Vil du aktivere din hund med lidt lækkert, så er KONG Classic det rette valg og har du en stor hund, der godt kan li at tygge, så kan en KONG være en god måde at stimulere dette, så den ikke tygger i en masse ting, som du helst vil undgå.
KONG Classic er fremstillet i naturgummi, så det indeholder ingen giftige eller skadelige stoffer, som din hund ikke kan tage skade af. Endvidere findes der en anden KONG til hunde der tygger rigtig meget, så her vil vi anbefale at benytte KONG Extreme, da denne er produceret i tykkere og mere holdbart gummi.
En KONG er udformet med to huller, hvor det ene er mindre end det andet, så det bliver mere udfordrende for din hund, at få indholdet ud og for at gøre det lettere at fylde din KONG med lækkerier til din hund.
Hvad skal der puttes i af lækkerier? Det er helt op til en selv og hvad din kan li og måske er der noget særligt, som din hund elsker og du giver den som belønning? Det er kun fantasien der sætter grænserne for hvad, der kan komme i en KONG. Har din hund fundet ud af, at den kan tabe dens KONG Classic på gulvet, for bedre at få indholdet ud, så vil den på grund af udformningen hoppe i en vilkårlig retning, som kan give nogle ret sjove reaktioner fra din hund, når den bliver overrasket og så larmer det samtidigt ikke så meget som et kødben eksempelvis gør.
Der er flere måder at fylde og servere din hunds KONG på og det kan være du har puttet lækre godbidder, leverpostej, grønsager eller andet lækkert deri, som den får med det samme. En anden metode er ved at fryse din KONG ned, så det bliver mere udfordrende for din hund, at få det ud, samt man her kan fylde den med råt kød, eksempelvis hakket oksekød, hvor der blandes lidt af den foder, som din hund får til dagligt. En frossen KONG er mere udfordrende for din hund og den vil også larme lidt mere, hvis din hund taber den på gulvet med vilje eller ikke.

Denne KONG Classic i XXL er et rigtigt godt legetøj til aktivering af store hunde og samtidigt stimulerer din hund mentalt, da den skal løse udfordringen med at få indholdet ud og sagtens kan få en masse tid til at gå med at hygge sig med sin KONG Classic.

KONG Classic i XXL er den største af de røde KONG Classic og er 15,5 cm i længden og anbefales til hunde fra 38+ kg.