KONG Extreme Sort M

79,00 kr.
4 stk
SKU
LP340455
KONG Extreme Sort Medium - 9 cm.
Aktivitetslegetøj,
Mærke:
KONG Extreme Sort Medium.

Medium størrelsen af KONG Extreme er til hunde fra 7 - 16 kg. og er et rigtigt godt stykke legetøj, som aktiverer din hund, samtidigt med at den får noget at spise.
Vil du gerne stimulere og aktivere din hund, når den skal spise, så er en KONG Extreme et rigtigt godt valg og denne model af KONG er til de hunde, der kan tygge meget og kraftigt.
KONG Extreme er fremstillet af naturgummi og er i kraftigere design en den originale røde mode, så er din hund vild med at tygge, så er KONG Extreme det rette valg.

Der er flere fordele ved at bruge en KONG og fylde den med det indhold, som ens hund elsker og det er at den bliver stimuleret og aktiveret på en og samme tid, når den prøver at få lækkerierne ud af dens KONG.

Hvad du fylder i din KONG, er helt op til dig selv og din hunds spisevaner, men det kunne eksempelvis være noget, af det mad din hund elsker, herunder leverpostej, torskerogn, kød og meget andet. For at gøre det til en lidt større udfordring for din hund, så er det en god ide, at fryse den ned, inden du giver den til din hund.

En KONG er genial til din hund og kan på mange måde aktivere den og derved sikre, at den måske ikke gør nogle af de ting i hjemme, som du ikke ønsker den skal gøre og så er det en bedre måde at fodre din hund på, idet at den ved at du fylder madskålen op, og ikke bliver udfordret eller stimuleret på nogen måde ved at spise derfra.

KONG Extreme medium i sort er 9 cm. lang og anbefales til hunde i størrelsen 7 - 16 kg.