KONG Extreme Sort S

69,00 kr.
4 stk
SKU
LP340703
KONG Extreme Sort Small.
Aktivitetslegetøj,
Mærke:
KONG Extreme Sort Small aktiveringslegetøj til mindre hunde op til 9 kg.

Den originale KONG Extreme er et oplagt valg til dig, der har en mindre hund, som elsker at tygge og hvor hunden skal arbejde for at få maden ud.
KONG Extreme er i forhold til den klassiske røde KONG mere hårdfør og tykkere i gummiet, så er din hund en der tygger i mange ting og kan splitte mere eller mindre alt af, så er KONG Extreme det rette valg til din hund.

Det gode ved en KONG Extreme er, at den aktiverer din hund, så den skal arbejde for at få maden ud, samt du kan fjerne fokus fra andre områder, hvis du hund bider i forskellige ting i hjemme.
Der er stort set ingen grænser hvad du kan putte i din KONG Extreme og det kan være alt fra råt kød, leverpostej, godbidder, grønsager og andre lækre ting, som din hund er vild med og efterfølgende fryse den ned, inden du giver den til din hund, så den skal arbejde mere for at få indholdet ud deraf.

KONG Extreme er fremstillet af naturgummi og indeholder ingen skadelige stoffer og er derudover forholdsvis blød, så den larmer ikke en masse, når den hun lader den falde til jorden, for at få indholdet ud, men hopper i en tilfældig retning alt efter hvordan den lander.

KONG Extreme Sort Small er 7 cm lang og er til hvalpe og mindre hunde op til 9 kg.