KONG Extreme Sort XL

139,00 kr.
1 stk
SKU
LP341008
KONG Extreme Sort XL - 13 cm.
Aktivitetslegetøj,
Mærke:
KONG Extreme Sort XL.

KONG er et af de mest kendte aktiveringslegetøj til hunde og har været på markedet i rigtig mange år og det er ikke ude grund, at KONG er blevet så populær.
KONG Extreme er en ekstra kraftig udgave af den original KONG, som er mere slidstærk og holdbar, hvilket betyder at den er velegnet til de hunde, som virkeligt kan tygge tingene i stykker.
Produceret af ren naturgummi, så indeholder ingen farlige og skadelige stoffer for din hund overhovedet.

Hvad skal jeg fylde i min KONG? - det er faktisk mere eller mindre helt op til dig selv og hvad din hund kan li og når du nu har fyldt den op med lækker leverpostej, grønsager eller lignende, så put den i fryseren og server den frossen til din hund.
Når din KONG Extreme serveres frossen til din hund, så skal den arbejde mere for at få indholdet ud og derved bliver den aktiveret og stimuleret på samme tid og så er det lidt sjovt, at se når ens hund forsøger at få indholdet ud ved at tabe den på gulvet og den så hopper vilkårligt rundt.
Har du problemer med at din hund bider i forskellige ting og sager i hjemmet, så kan en KONG Extreme være med til at afhjælpe problemet, så din hund bliver aktiveret og ikke kommer til at kede sig imens du laver noget andet og ikke er sammen med den.
Når du giver din hund mad, så gør det i en KONG eller spred den på græsplænen, hvis du har mulighed for det, så den ikke bare lige går hen til madskålen og tømmer den, så du gør det på flere forskellige måder som din hund helt sikkert vil syntes er sjovt.

KONG Extreme XL i sort har en længde på 13 cm og er til hunde fra 27 - 41 kg.