Rogz Utility Explore H-Sele Blå S

299,00 kr.
Bestillingsvare
SKU
LPROSJX14-B
Rogz Utility Explore H-Sele Blå Small.
Seler,
Mærke:
Rogz Utility Explore H-Sele Blå Small i 16 mm.

Rogz hundesele H-sele, der giver din hund en rigtig god komfort og polstret sele, så den sidder behageligt på din hund, samt giver dig maksimal kontrol med hunden, når i er på gåturen.
Udover de praktiske polstrede brystplade og rygplade, så er selen forsynet med et støttehåndtag, så det er nemt for dig, at hjælpe din hund over forhindringer, ind og udstigning af bilen og ikke mindst, hvis du gerne vil have fuld kontrol med din hund, hvis den eksempelvis skal mødes med en anden hund.
H-selen er med klassisk Lead beslag på toppen af selen, men er yderligere forsynet med et multi lead beslag på brystpladen, som kan bruges til Stop-Pull kontrol, hvis du har en hvalp eller hund, der trækker meget på gåturen eller til brug ved hundetræning.

Rogz Utility Explore H-selen er nem at justere og er med spænder i begge sider, som gør det ekstra nemt, når din hvalp eller hund skal have selen på og ikke mindst, når den skal lære, at gå med sele fra begyndelsen. I small størrelsen er selen med 16 mm. nylonstrop og er justerbar i området 36 - 57 cm. Endvidere er selen med reflekterende syninger, som gør din hund mere synlig på gåturen, når det er mørkt.